Prijzen

Alle prijzen in mijn shop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling

Je kunt in mijn webshop betalen met iDeal, Creditcard of PayPal.

Verzenden

Ik doe mijn best om het product zo te verpakken dat het in goede staat bij jou aankomt. Ik gebruik daarvoor stevige kartonnen enveloppen en ik zal de postbode waarschuwen de envelop niet te vouwen. De verzendkosten zijn tussen de 1.95 en 3.99 per bestelling, afhankelijk van het gewicht. Grote hoeveelheden of posters worden verzonden in een pakketje en daarvoor zijn de verzendkosten 6.95. Ik doe mijn best je bestelling binnen 1-3 werkdagen op de bus te doen. Mocht je bestelling haast hebben, geef dit dan even aan bij de notities. Alle pakketjes worden onverzekerd verzonden via PostNL. Het risico van verzenden ligt bij de koper. Mocht er iets misgegaan zijn, meldt het dan wel even, wellicht kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Retourneren

Mocht er toch iets misgegaan zijn bij het verzenden en/of ben je niet tevreden met je product stuur dan (binnen 14 dagen) een foto van het beschadigde product naar info@sunflowersunshine.nl. Is het product niet beschadigd maar ben je om andere redenen niet tevreden? Ook dan hoor ik het graag en kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Copyright

Het auteursrecht van alle ontwerpen ligt bij Sunflower Sunshine als mede het fotomateriaal. Het is dan ook niet toegestaan om (zonder toestemming) deze over te nemen.

Privacy
Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en deel deze alleen  met derden wanneer dit noodzakelijk is voor het afronden van een project.

Contact

Nanda Broekhuizen
Holkerweg 43
3861 PM Nijkerk
info@sunflowersunshine.nl
KVK-nummer: 68934211
BTW nr. 212332685B015270

Custom design

Vind je mijn illustraties leuk, maar vind je niet precies wat je zoekt? Dan is een custom design misschien iets voor jou. Stuur je ideeën naar info@sunflowersunshine.nl, dan stuur ik je mijn prijzen overzicht en werkwijze.

Verkopen van mijn producten

Heb je zelf een (stenen) winkel waar je graag mijn producten zou willen verkopen? Super leuk! Stuur even een mailtje naar info@sunflowersunshine.nl, dan stuur ik je de wholesale prijzen door.